RISAU

assalamualaikum..hi momiess ☺ Sya bru test upt smlam n alhamdullilah 2 line ? Tpi klau ikut perkiraan sya..last sya datang haid tengah bulan 1 tpi knp sya x ada ap2 tanda hamil mcam orng lain pon..sya dh 7 minggu 6 hari tpi x ada rsa mual2 atau mengidam pon..normal ke?

RISAU
59 Balas

Normal sis. Sy pregnant anak pertama & kedua dua2 takde alahan. Cuma cepat rse letih jee

Sama la sya pon dah 7minggu 6hari xdak rasa apa2 cuma kdg2 ja rasa mual dan letih😊

Tahniah sis.. alhamdulillah xdak alahan.. mcam sy xdak alahan lgsung spnjang pregnant ni..

5y ago

🤣🤣🤣🤣

normal sis... sy mengandung ritu pun camtu... alhamdulillah xde alahan sgt 😍

Mmg camtu x semua sama...sy pun da masuk 10 minggu xda alahan...alhamdulillah

Tu normal...kdg2 msk kandungan 2bln ke atas br rasa..tp xsemua org mcm tu..

Lain org lain la rasa dia..xsmua sma rasa tu..nanti lps ni dtg la tu.

normal sis.. sy pun takda mual semua.. elok je macam takda ape..

Normal, sama mcm saya 7mgu da. Just letih & sometimes nak tido je

Saya pun dah 8 weeks still takde mual2 and muntah..