Perut rasa krem

Assalamualaikum mom² semua Mau tanya sejak kandungan masuk 2nd trimester ni, perut kerap rasa mcm krem tu. Kalau mengeras tak jugak sebab perut lembut & keras like baby mengeras tu 😅 Kenapa ya ? Setakat ni takde bleeding or benda yg x sepatutnya menunjukkan kandungan ada apa². Just rasa x selesa laa. Moga ada mom² yg sudi jawab soalan sy. #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

mybe bnyk buat keje or bnyk jln. kalo de tnda gitu means kne rhtkn diri dulu

11mo ago

Okay sis. Terima kasih sebab sudi jawab soalan sy 🥰