batuk selsema

assalamualaikum .. ada cara tak hilangkan batuk dan selsema ketika hamil .. 25w ..

2 Balas

Saya pernah encounter batuk waktu pregnant jugak. And what i did is campur kicap manis dalam 2 sudu dengan limau nipis sebiji. This natural remdy always works for me tapi tak boleh expect cepat sangat untuk sembuh la tapi membantu juga. Tapi ada jugak kawan kawan suggest minum lemon dengan honey tapi honey tak sesuai sangat untuk batuk berkahak. Apa apa pun yang penting minum air 3 liter sehari throughout the day make sure tekak tak kering. Get well soon!

5y ago

oh .. ok .. tq .. batuk smpai perut jadi tegang .. cramp .. risau ..

banyak minum air suam sist

5y ago

baik sis .. tq ..