MENUNGGU MASA

Assalamualaikum mmy² semua... Saya dh 37weeks... Arinie scan dkt kk Alhamdulillah semua nya okey tpii baby jea terlampau sihat sgt hihihi 3.4kg daaaa.... Hihihihi.... Doakan saya yea mmy semua agar semua berjalan dgn lancar.... 30/11/20 #firstbaby

1 Balas

Waalaikumussalam puan. Mesti dah slmt bersalin kan. Alhamdulillah Tahniah puan. Maaf sy bru tbaca mesej ni d newsfeed sy. Moga baby mmbesar dengan sihat & kuat [ eh mcm milo pulak], 🤭 Smoga puan & baby sentiasa siht InshaAllah. Stay safe & healty mommy & baby. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Terima kasih n InSyaAllah