Scan Tak Nampak Heartbeat

Assalamualaikum ... Minta aura positif sbb sy risau sangat ? Ikutkan harini dah 9weeks4days , tp scan doc xdapat nak ukur sbb terlalu kecil then heartbeat pun takde lagi ... Ada ke yg mcm sy then bila repeat scan after 2 weeks baru ada heartbeat ???

Scan Tak Nampak Heartbeat
41 Balas

Jgn risau sis, think positif.. Ade tu.. Mcm sy masa 8 mggu, sy try check heartbeat.. Memule cemas gak sbb xnmpk dan xdgr degupan jantung baby.. Doc dah mula nk ckp sesuatu yg mnakutkan .. Sy pun cemas gak tp sy tenang.. Dlm hati sy berkata "wahai anakku muncul lah syg, izinkn ibu dgr degupan jantung mu, ibu tringin nk dgr..".. Xlama tetibe ade dan mule dgr degupan jantung tu.. Smpai doc pun kata "haaaa adelh nyorok rupenye, trus dgr degupan jantung tu.." kt screen pn nmpk degupan jantung baby.. Trus sy ucap subhanallah allahuakbar.. Masa tu mcm nk menangis tgk keajaiban allah, ni pglmn pertama sy😭😭😭.. Sis pn kene positif ya insyaallah semua baik2 jerrr