Hilangkn kuning

Assalamualaikum mcm mna nk hilang kn kuning ye. Sy bru bersalin smlm dan skrg ank kna thn wad sbb kuning tinggi. Sy pulak. Susu bdan x kluar byk. Ada tips x hilangkan kuning

11 Balas

Boleh cuba susu karihome no.1 yg utk newborn.. alhamdulillah anak sye kuning xsampai seminggu pastu dah ok.. sye pon jenis susu xbyk.. dpt pump pon 2x sehari je.. anak sye plak kuat minum susu.. tp karihome amat2 membantu 👍🏻

2y ago

sy pn try yg nie.. alhamdulillah kuning turun dlm 10hari je..