Rindu Nak Mengandung

assalamualaikum mammy semua .. ada yg sama macam sy tak ?. rindu nak mengandung .. tp bila pikir anak mc kecik lg terbatal niat ?? saja jer tanya ?

1 Balas

Wkumsalam..xde..😊..nk jaga ank2 kecil bkn sng dh msuk 9bln dh pndai jln dh xduduk diam, lps tu cthnya tgh mgndung xtjaga sis..dgn diri sndiri..nk jaga ank kecil lg..allah..kene banyak besabar sis..klau ad pbantu nk tambah ank..ad org jaga..ok lh..klau smue sndiri2..bawa2 bsabar..tkt lama2 stress..🤔

4y ago

Hehe..sabar lh sis..ada rezeki nti mgndung lg sis..jgn risau ye..