hamil kecil

Assalamualaikum.. Maaf ya sye nak tnye.. Hamil 7 minggu boleh ke berhubungan intim.. Org ckp tdea apea apea jnji pndai.. Tapi sye mcm risau.. Adea yg tau tak??

13 Balas

tapi pernah baca bersama suami punca gugur tu mcm satu mitos.. tapi sy pun tak sure.. kalau rasa nak laksanakan tanggungjawab bole tapi jangan terlalu ganas.. doa byk² moga baby dlm kandungan kuat.. n niat nak laksanakan tanggungjawab je.. tapi if takut sy rasa better takpayah sis.. ikut badan sendiri.. #jgnkecam