Bsp

Assalamualaikum, maaf tanya, saya dapat result gula, lepas minum 2mggu lepas, result 5.1, jadinya hari ini saya dah start buat bsp, result darah pg 5.5 tinggi, jadi saya dah mula risau, boleh tahu bacaan bsp yg normal, dn makanan apa saya kena ambil.. Baby 1st, risau sangat

21 Balas

biasanya normal bacaan bsp ibu mgandung xblh lebih dr 5.2 kan kata dr tmpt sy d sabah..hari tu sy 5.9 kna repeat blk yg post meal..klo blh mommy usahakan bacaan dlm 4.6 ka mcm tu dah ok..tp kna jaga pmakanan laa..moga dimudahkan..sy pun 1st pregnancy😘