gastrik teruk

hi assalamualaikum, maaf nk tanye pendapat, sy tgh mengandung anak pertama usia bru 10minggu.. sejak dr 5minggu sy gastrik teruk, kdg2 ubat doc pun xjalan, sapa2 pernah alami mcm ni x? mungkin ada petua utk sy mkn.. buah2 atau makanan lain... terima kasih.. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

6 Balas

Sy gstrik ms awl pregnant..sy mkn bbur nasi..mkn sikit2 tp kerap..jgn mkn bnda2 y susah hadam..mlm sblm tdo mnum ssu kmbing..jgn mnum time prut kosong.