Buku pink / buku merah

Assalamualaikum, maaf mengganggu. Cuma nak bertanya dan double confirm, haritu saya ada ke kk skudai baru nak bukak buku pink untuk incase nak bersalin hospital kerajaan. Tapi dalam masa yang sama saya ada buku pink dari hosp private, nurse kk skudai baru ckp tk payah bukak buku pink kk sbb boleh je kalau nak bersalin kerajaan guna buku pink dari hosp private. Jadi saya perlukan confirmation, boleh ke kalau x bukak buku pink dari kk tapi nak bersalin kerajaan? Minta tlg beri pencerahan ya.. Btw saya skrg dah 31 weeks. Masa saya dtg last time tu dlm 27weeks. Terima kasih banyak2..

2 Balas

Waalaikumusalam. Boleh asalkan info lengkap. Sy pernah tnya misi hosp sg buloh.

terima kasih sis.