Miss V Gatal

Hi, assalamualaikum. Maaf agak sulit sikit. Sy 30week pregnant. Sebelum ni sy x pernah pakai pantyliner. Disebabkan keputihan, saya start pakai minggu lepas. Baru 3 hari pakai terus miss v sy gatal2 & naik ruam. Rasa pedih sangat. boleh x sy guna cream kat farmasi? X merbahaya ke utk baby? Klinik jauh. Buat smentara ni nak guna ubat farmasi dulu. Boleh tolong suggestkan tak?

13 Balas

Doctor akan bagi ubat sumbat kat vagina utk mengurangkan keputihan & gatal.. So far ok..

5y ago

Tq for info.. Sgt membantu.. Inshaallah esok sy pegi checkup klinik..