Hamil selepas keguguran

Assalamualaikum. Lepas keguguran ada x yg terus pregnant selepas sebulan? Ada x yg bersama suami lepas 2mggu dan lekat? Dgr2 cepat lekat kalau lepas gugur... Sy teringin nk pregnant lg...sy baru je keguguran usia kandungan 7week..😭#hamilsemula #gugur #7week

32 Balas

biasa apa yg sy tw dr apa sy bc artikel di internet serta talk dr doc pakar by online....jika alami keguguran ni..sebaiknya kena bg rahim rest dlm 3bulan ke 6 bulan..tuk hamil kembali.. sbb jika hamil dlm jarak dkt selepas keguguran di khuatiri peluang tuk alami keguguran lg skali adalah sgt tggi... mg dpmudahkan segalanya amiin