Hamil selepas keguguran

Assalamualaikum. Lepas keguguran ada x yg terus pregnant selepas sebulan? Ada x yg bersama suami lepas 2mggu dan lekat? Dgr2 cepat lekat kalau lepas gugur... Sy teringin nk pregnant lg...sy baru je keguguran usia kandungan 7week..😭#hamilsemula #gugur #7week

32 Balas

Better bagi badan betul² sihat dulu. Sy 3x gugur berturut² . After 6 bulan terus lekat. Last keguguran, dekat 2 tahun baru lekat. Skrg 22w..

Sy dulu keguguran bape weeks xingt sbb zaman 2010 😅 lepas tue 2bulan pstue lekat.. insyaAllah ada rezeki xkemana ea awk.. jaga kesihatan ea

Ikut pengalaman prnah selang sebulan preggy semula and gugur lagi… pastu selang 6 bulan pula.. Alhamdulillah skrng nak masuk 13 minggu dah.

sy gugur 20/9/22 time preggy 6week.. preggy balik 22/12/23.. alhamdulillah skrg kndungan sy dah nk msuk 5bln...

1y ago

amin..

saya pun macm tu gugur. lepastu mengandung balik. sekrng anak dah setahun dah. kena jaga2 la lepas ni. pemkaan yakin usaha.

sy pun gugur 5/11/2022 lepas tu lps pantang pregnant balik 6/12/2022, insya allah awk mudah lekat jugak nanti.

Ye btl. Kwn dgn kakak ipar sy lepas gugur x lame pastu dorang pregnant balik. Cpt jugak lah

sy kguguran wktu 8 wks ..slpas 6 bulan alhamdulillah rezeki, dpt mngndung smula

1y ago

inshaAllah..ada rezeki, cuma cepat atau lambat ja Dia nak bagi🥰

saya pun keguguran 25/11(11week).. period 17/12-22/12.. bulan 1 sya dh prgnt.. skrg 5bulan

1y ago

alhamdulillah...rezeki awk..doakan sy pula tau..,🤲🥰

Saya pun. Sebulan lepas gugur tahun lepas terus lekat. Esok anak dah 3 bulan. 🥰🥰

1y ago

Alhamdulillah...tahniah awk...doakan sy jga ya...