dada

Assalamualaikum... Kenapa sering rasa sakit di tengah2 dada.

13 Balas

Sakit macam mane? Cuba bagi keterangan yg lebih lanjut.... tapi sy setuju dgn kakak lain - bail tanya pendapat doctor.

kalau sering sakit dada.. better jumpa doc.. sbb kita xnampak apa yg jd dalam dada kita.. Take care

Cuba cek kolesterol d pharmacy.. Tp kena pantang jam 10 mlm smpai esok pagi nya bru minta cek kolesterol

5y ago

Ya sis better cek kolesterol tu balik.. Kkak sy pn mcm sis skit mncucuk2 d dada tu cek kolesterol tinggi pulak bacaan ny..

Kalau pedih might be angin la kot, tapi kalau sakit, better consult dengan doctor

Lebih baik tanya doktor sis sbb dalam kita x nampak dgn mata kasar ye

Wslm... Xpernah kena sakit di dada.. Sebaiknya sis ke hosital segera.

Sebaiknye g clinic sis. That’s not normal symptom for pregnancy

Tengah² dada tu dekat mana? Dekat ulu hati tu ke?

Acid reflux..saya kena sampai la nk bersalin 😅

5y ago

Boleh sis..itu paling selamat 😊👍

Sy pn sama sis..da cek klinik blm