Susu Cair...

Assalamualaikum... Kenapa nye Susu Cair... Tahu mkn Sye tidak sihat itu Susu cari walaupun Sye pam byk tapi cari macam tidak ada kebaikan utk bBy Sye je...?

Susu Cair...
1 Balas

Susu cair itu foremilk, pekat tu hindmilk. Cair Tak semestinya Tak elok. Pump berapa jam sekali? Ada df baby Tak?

4y ago

Bila bg dari df sye bBy tidur minimum bBy meragam tidak minum buka tidak pandai minum pandai je minum tapi dari df sye bBy xnk pusa sye bg bBy mcm2 cara xtak mne salah ya