Sakit bahagian ari2

Hi assalamualaikum, kandungan saya dah masuk 36w sejak akhir ni sakit dibahagian ari2 rasa ngilu nk berdiri tu sakit ..baby aktif ..adakah akan bersalin awal sebab masa anak first saya bersalin pada kandungan 36w5d tapi saya tak pernah rasa contraction ..ni kira contraction palsu ka sebab sakit tu tak kerap kadang sehari dua kali sakit atau sekali saja.. tq atas komen semua❤️

1 Balas

normal. tak semestinya akan bersalin awal. semoga dipermudahkan urusan