Maaf bertanya

Assalamualaikum ibu2 yg dah bersalin.. Maaf nak tnya sikit... kalau kita dah bersalin.. Mmg tmpt private kita tu akan longgar ka? Ada cara nk okeykan balik x? #firstmom #pleasehelp #seriusnanya

7 Balas

Buat senaman kegel stiap msa xkira kat mna pon awk brada. Mcm mna nak tahu cra betul cuba google xpun tgk youtube. Tpi yg pling sng nk try ada lh bila awak buang air kecil try tahan itu adalah muscle yg betul bila buat exercise. Agak susah bila kita bru firstime nak buat. Tpi xpe..try je berkali²..lma² pndai la. 😊