Maaf bertanya

Assalamualaikum ibu2 yg dah bersalin.. Maaf nak tnya sikit... kalau kita dah bersalin.. Mmg tmpt private kita tu akan longgar ka? Ada cara nk okeykan balik x? #firstmom #pleasehelp #seriusnanya

7 Balas

vagina ni elastic. boleh membesar smpai boleh keluar baby & kembali mengecik kpd normal.. jgn prcaya cakap penjual jamu/supplement/makcik bwang bab longgar la,lus la,laki lari la.. tu la contoh2 prempuan murahan yg menjatuhkan maruah wanita. boleh buat senaman kegel, free of charge je.. baik utk vagina&rahim.