Assalamualaikum

Assalamualaikum ibu2 yg berpengalaman sya nak tnya.. Sya pregnant 38wk 1day.. Dah dua hari ada keluar plek coklat tu normal ke atau dah Tanda2 bersalin? #firstbaby #firstmom

10 Balas

Dia coklat yg disertai bersama darah ke tak sis? Biasa centu bukaan dah 1cm. Tp better ke hosp utk lebih lanjut

8mo ago

Ohhh masa saya haritu dia ada dgn darah lepastu kerap. Awak boleh try google mucus plug. Kalau lendir awak tu mcmtu dah boleh terus ke hosp dah tu