?

Assalamualaikum ibu2 smua nak tanya bole ke 28w naik kapal terbang .. Ada apa2 kesan tuk baby atau larangan.. Sesiapa ada pgalaman tolong bagi pdapat dan pgalaman

1 Balas

FOR PREGNANT LADIES WHO TRAVEL: Flight 🛫: 1. < 27w: Pergi kaunter flight and mintak Pregnancy Form. Isi form. 2. 28w - 35w: Mintak surat doktor. Follow step 1 (and tunjuk surat doktor) 3. 35w >: Duduk rumah. You’re welcome 🥰

5y ago

Sis, pregnancy form tu amik before nak b'lepas ke atau seari sebelum b'lepas?