Baby batuk 😮‍💨

Assalamualaikum.. and hi ibu2 smua.. baby sya bru sebulan lbih.. n mngalami batuk2..ad tak petua2 nak hilangkan btuk sian baby malam2 ssah jgak nak tdur..😔

2 Balas

sama lah, ank saya batuk selsema. sy bw g klinik kerajaan, doktor ckp mmg tak blh bg ubt sbb baby lg. alhamdulillah doktor cek dada baby and clear. just nafas dia laju sikit and doctor decide masuk gas bg clear lung. dokyor ada bg ubat titis hidung jiga in case hidung baby sumbat. harini dah seminggu, batuk dia dah semakin kurang. sy doakan ank sis lekas sembuh. aaminn.

bwk pg klinik