Tinggi terbantut

Assalamu'alaikum ibu2. Siapa pernah alami baby tinggi terbantut? Anak saya checkup 4 bulan, naik 1 cm jaa. Daripada graf kuning terus jadi merah terbantut.. terbantut teruk misi kata. Kalau bulan depan terbantut lagi kena refer dr. Boleh share tips & pengalaman? Risau sangat dengan baby 😢. Baby full bf, baby boy. Tq in advance! #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Cuba kerapkan susukan anak pada waktu 10pm ke 4am, nutrien terbaik susu ibu. Ibu pun makan makanan yg berkhasiat ya