Tinggi terbantut

Assalamu'alaikum ibu2. Siapa pernah alami baby tinggi terbantut? Anak saya checkup 4 bulan, naik 1 cm jaa. Daripada graf kuning terus jadi merah terbantut.. terbantut teruk misi kata. Kalau bulan depan terbantut lagi kena refer dr. Boleh share tips & pengalaman? Risau sangat dengan baby 😢. Baby full bf, baby boy. Tq in advance! #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

2 Balas

bby sy cmtu gak.tp bru nk masuk line kuning.tp nurse ckp xpe,sbb ada msa lg dia tinggi.nurse suggest sllu bw jln2 kt luar.bg kne chya matahri pagi

Cuba kerapkan susukan anak pada waktu 10pm ke 4am, nutrien terbaik susu ibu. Ibu pun makan makanan yg berkhasiat ya