Perubahan payudara

Assalamualaikum ibu2 semua. Normalkah payudara sekejap tegang sekejap lembik pada 10weeks pregnn? Perubahan ni berlaku setelah dipicit oleh nurse masa appointment pertama haritu. Tq ibu2 🥰 Sblum ni asyik tegang je tiap masa. #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

normal .nnti ms week keberapa nnti payudara bocor pulak .tu pun puan kena get ready dh tuk mengalami nya..ms tu nnti breast akn tgg juga kekdg sakit.. mg dpmudahkan segalanya..aamiin..dan njoy ur pregnancy journey 😉✌🏻