upt

Assalamualaikum ibu2 semua.. Semoga semua sihat dan dimurahkan rezeki.. Kemusykilan, upt kalau check berapa Hari lewat timbul 2line? Sy lewat 10hari tapi negative ?? down sekejap, subuh2 ni.. Terima kasih bagi Yg memjawab nnt.

27 Balas

Setelah 14week late period.. ??? darah pekatt keluar.. Belom rezeki nampaknya.. Terima kasih semua bagi sokongan..

Jgn down. Pagi2 klu awak down, sampai ke malam awak down. Bawa bertenang. Inn Shaa Allah, Allah berikan awak dusaat yg tepat

Klu period regular... B4 due.. n 3day lewat dah naik line... If dah 10days still x naik line.. jgn mengharap... Cuba lg nxt cycle.

4y ago

Sama.. Sy guna app detec period tu.. Jarang terlajak smpai 10hr.. Atau mungkin mood tak stabil..

2 minggu masa terbaik untuk check saya rasa. Mungkin masa tu jumlah horman hcg dalam badan puan akan terus meningkat naik.

4y ago

Opah nya eksited Jd mamy pon cek upt.. Cek2 negative tu down kejap.. OK next week try lagi

Klu 2 ary ke ats lwt period... sllu da nmpk 2line tue sis.. kdg2 sbb hormon pn ye.. kne byk kli test kdg2 sis

Sama dengan sy sis... Down kan.. Doa kan sy di kurniakan zuriat.. 3tahun sudah pernikahan saya

4y ago

Inshallah sis.. Semoga urusan sis permudahkan..

Klo sis tggu lagi dua minggu.. Masih negative jgk, mgkin hormone sis.. Xpe.. InsyaAllah ada rzki

Awk check time bila. Ada tips kata check sebelum subuh. Pagi2 tu kan. Cuba lah.

Lewat period 7hri bru 2line..sblm tu cek 2kli dh tp single line.Hcg xckup kuat..

4y ago

Sy xpenat mkn pulak tu..selama ni mkn asid folik ja..sbb baru 3bln..asid folik pn beli sndri.

Saya haritu 6 hari sebelum due period dah naik 2 line.period memang regular

4y ago

Sama dgn sy...harap ada rezeki kita?