Masalah stress

Assalamualaikum ibu2 semua, Saya baru sahaja dapat berita kelmarin yang saya sudah pun hamil 4 minggu lebih. Sekarang ini saya bertambah risau kerana saya ada masalah di tempat kerja. Stress saya semakin hari semakin bertambah. Adakah bahaya untuk bayi saya jika terlampau stress? Saya sudah berjumpa dengan doktor untuk cek bayi, doktor sarankan untuk tunggu lagi 2 minggu baru dibenarkan scan.

1 Balas

yep. stress x elok utk baby. So sis kena jaga emosi sikit. Mmg ssh tp kena cuba.