Ingin tahu

Assalamualaikum ibu2 semua... Normal ke 31w kepala bby kt bawah dah.. Misi cakap kmgkinan bersalin awal... Debar pulak 😅#ingintahu

2 Balas

sy checkup 7bln pn kepala baby dh kebawah n dilaluan yg btl..risau jgk terberanak awl..bay gerak2 pn berasa celah peha..tp alhamdulillah dh 35w lbh skarang..in shaa Allah,kita doa byk2 kt Allah,bg baby keluar dgn selamat n sht bila tiba masa sepatutnya..aminnn

3y ago

Yeke sis... Mudah2an lahir ckp bln la hndak nye.. Aminn...

saye pun time 31w kple bby kt bwh dh. tapi 40w jgk baru dye klua. second bby.