sembelit

Assalamualaikum ibu2 semua.. Mcm mna nak atasi sembelit ketika hamil?.. Smpai tkt nak buang air besar.. Mohon tunjuk ajar semua.. #22week

41 Balas

Sy mnum nestum sblm tdo.. Tp nestum tu uat cair2 skit cm air nestum. Huhuu.. Esok konfirm mbuang dgan lancar........ Pastu slalu laa mkn Buah2.... Sy slalu mkn buah tembikai, apple merah, buah lai ng jambu batu.. Dri ank first smpai laa preggy no 3, sy uat cmtu xpnh sembelit... 💕

5y ago

Owh ok sis.. Trima kasiii😊