sukar tido

Assalamualaikum ibu2 sekalian .saya skrg baru 18w saya nak tanya ,kadang2 bila saya baring rasa mcm nafas ni tersekat kt kerongkong .mcm nk nafas tu susah. Itu disebabkan apa ya ?? Faktor posisi baring tk betul ke ape ??mohon siapa tahu pls share

2 Balas

Doc sy ckp bantal kne tgi kn skit, pastu kne ade aliran udara dlm bilik.. Sy pun kne cm sis gak.. But lpas tgi kn bntal n ade aliran udara, bru ok.. Sy ni tdo dlm aircond, pastu pntu tgkap smue tutup, tu pun slh satu punca kita rase cm sesak nafas... Smoga jwpn sy mbntu.. ❤️

Tidur posisi agk dduk sket sis...supaya seng bnafas...