kenapa ye ade keluar keputihan dan sedikit darah

assalamualaikum ibu2 saya nak tnye kenapa keputihan saya ade keluar sedikit darah ye hm takut la tapi saya da try korek sedikit tkde da darah ke ape cume keputihan je sorry kalau agak kurang tak sopan

kenapa ye ade keluar keputihan dan sedikit darah
8 Balas

Kalau keputihan terllu banyak tak elok untuk bby.. Lagi2 yg bercampur darah dan berbau.. Better awk direct dengn dokter.. Tnya pendpat dia..

rujuk doc. lagi satu keputihan mmng banyak ke? ada berbau tak? kalau makin teruk minta jumpa doc nnti diorang bagi ubat sumbat.

Sis, better pegi check as soon as possible. Walaupun sikit darah yg keluar. Risau jugak tu. Semoga sis n baby sihat2 je tau

.. pergi terus gi hospital je lh sis for assurance.. and then next time tolong NSFW gambar spya x kena kecam.. hehe..

Nanti sis cover ye gambar tu. Kalau ada darah2 tu, better sis pegi hosp check. Keputihan pun banyak jugak tu.

Segara ke hospital ye sis. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Ada yg tak kena tu sis better g hospital. Hopefully baby ok

Better cek dgn dokter ya sis