Keluar lendir coklay dan darah selepas beberapa hari bersama

Assalamualaikum Ibu2, saya nak tanya dekat sini ada tak yg prnh keluar lendir coklat dan darah selepas 3,4 hri bersama? td petang ada lendir coklat dan darah keluar, and ada rasa pedih kejp2 kt private part saya dh cuba cek upt negatif. tp tkde bau yg masam atau busuk just bau darah biasa mcm period. and darah tu turun kejp2 je bukan berterusan. risau kena apa2 . bulan ni saya dh period. saya bersama lepas habis period tp period dh lama dh habis.

5 Balas

maybe luka area dalam kot..