Serius tnya

Assalamualaikum ibu2 nk tnya normal ke sya rsa celah2 jari rsa gatal dan da tembul biji2 berair dan gatal sangat waktu tuh pernah dhh bgi thu doktor lps tuh doktor suruh jumpa pkr kulit lps tuh sya pn prgi lhh jumpa doktor pakar kulit dktor pn tgok lhh dia owg cpk suruh guna sarung tangan setiap kli cuci baju doktor pkr Lom pt keputusan pa sebenar terjadi lps tuh mkn lh obt doktor bagi tpi tuh lhh tk juga blh sembuh lma2 tuh sya guna berubat cra ruhyah alhamdulillah sembuh lps berapa bulan sembuh skit tuh dtg lgi sya tk thu lgi nk buat cm mna kdg2 rsa stress

2 Balas

Jgn biar kwasan situ lembab2..ada tukar sabun mandi atau sabun cuci pinggan ke baru2 ni?

1y ago

dh tukar dhh sebab selama nie pun sya cuci bju pn pke sarung tangan cuci pinggan mangkuk pn sama tmbh lagi skrg tgh mendung tak thu lgi nk buat pa setiap bln jumpa pakar kulit kdg2 tk larat juga

Panas kot tu. saya kalau panas or lembab celah situ mmg akan naik biji2.

1y ago

owh yaa ke mungkin juak blt apa yg sis cpk tuh skrg pn pns jarang2 hujan .. mungkin sebab cuaca pns