Ingin tahu

Mf nk tanya cm mna nk pisah kn anak dari susu bdn yaa sebab skrg ank dhh umur 2 thun lebih lgi pn sya tgh mendung juga cuma ank Sya ini tk mau di bgi botol susu puas dhh cuba tetap tak mau kalau minum dlm cawan mau tpi klau bilaa time nk tdo tuh dia memang nk susu bdn Je.. tk tahu lgi cm mna blh kongsi tk cm mna

1 Balas

sebelum tido bagi dia makan kenyang2. anak ats 1y susu sehari 3kali je. xde masalh pon kalau die nak minum dlm cawan. atau nak senang beli je susu fullcream yg dlm kotak tu. lps tu bila dia nak menyusu je buat2 je sakit. nangis tipu2 ke. yg penting awk kena kental hati la. sbb die akan menangis mcm kena dera.

11mo ago

terima ksih ya