sakit dada

Assalamualaikum ibu2.. Nk tanya lah.. Kot ad y berpengalaman sama... Sy brsalin czer.. Dh 3 bln.. Skrang sy rasa mcm semput bila jalan tambh2 time dukung ank.. Jln dr ruang tamu ke dapo je pon.. Kdg ngn tetiba pob jd.. Nafas jd laju.. Tu kesn dr epidural ke? Utk brsalin ank ke2 ni.. Sy boleh ke nk normal? So far xde penyakit lain, tp rasa mcm nafas laju.. Mengah cam tu.. Tu asma ke? Sblm ni xde..

1 Balas

sama macam saya sis lepas bersalin dada rasa sakit dan sesak nafas dan jantung laju je, tapi saya bersalin vacum kena jahit, duduk atau baring sama je dada berdebar dan laju je , mudahan2 sis dan saya sihat2 dengan baik2 saja, aminn