Scan 20w dah boleh nampak jantina

Assalamualaikum ibu2 nk tanya besok sya genap 20w bsok sya ad scan... Tpi kalau 20w dh boleh ke nampak jntna bby... Sbb nk bli brg baby ni ank no2 #mommybuntu

9 Balas

ikutkan dah bole nampak tapi tengok jugak la baby duk tang mana.. tapi bab beli barang tu macam terlalu awal sangat jerr 😂 takpe ii beli awal tapi jangan terlalu banyak.. takut cek gaya pempuan, kuar ii boboy pulak tak pasal pakai baju pink 😂