Minta doa ibu2

Assalamualaikum ibu2, esok saya dah kena serah diri. 40weeks ada gdm on diet. esk kena induce, doakan saya dipermudahkan bersalin dan cepat bukaan. Semoga Puteri Nur Syakila selamat melahirkan bayi nya serta selamat kedua dua nya. Cukup 40 yang mendoakan inshaAllah dimakbulkan Allah. boleh share tips bagi ibu2 yg induce? ❤️🥺✨🙏🏻 #ingintahu #firstbaby

24 Balas

moga dimudahkan semua dpt bersalin normal..nnt update ye Bsalin di hosp mana dan keadaan tkini

Semoga Allah permudahkan urusan kelahiran sis dn beri keselamatan buat sis dn bby, amin🤲

InshaAllah moga dipermudahkan utk mommy semua. Sy dh buka 4cm jg ni.. doakan ye😀

InsyaAllah, aminnn semoga awak dan baby selamat dan dipermudahkan urusan ☺️

semoga di permudahkan segala urusan nya dn selamat dua² nya aamiin..

smoga dipermudahkan sgala urusan sis.. dan selamat bersalin Aminnn

amin harap dipermudahkn segala urusan sis

Semoga segala dipermudahkan aamin2

Semoga dipermudahkan urusan awak.

🤲🌻 Tips: didik diri tenang