kurang selera makan

assalamualaikum ibu2 ada kah vitamin untuk slera makan kndungan dah 7bln bdn tk naik2 lagi?

1 Balas

Berapa berat sis? Sy berat normal 50kg. Lps alahan turun ke 47kg ja. Lepas tu dlm masa sebulan naik 2kilo lebih ni kandungn 5bulan 49kg. Saya banyak makan buah2 yg tinggi kandungan vitamin C seperti oren, jambu batu, apel, mangga dan lain2 fresh fruit. Kalau supplement tiada ambil. Dan another way ambil susu ibu mengandung mesti naik punya berat. 😊👍