Buasir

assalamualaikum ibu. sy da 37 hari melahirkan anak sulung sy. skg sy ada masalah buasir terkeluar, bole suggest tak cara nak kecutkan atau hilangkan buasir tu, sakit sangat ??

7 Balas

Ada beberapa jenis treatment sis utk buasir yg boleh didapatkan di klinik dgn nasihat doktor. 1.makan ubat sembelit / cair najis. 2.makan ubat buasir. 3.makan ubat surut bengkak. 4.ubat supp ( masuk ikut bontot ). 5. krim sapu buasir pada kawasan dubur.