Sakit pinggang 11week

Assalamualaikum ibu preggy , normal tak USia kandungan 11week tapi sakit pinggang teramat 😭 sampai taklena nak tidur ? Sebab apa ye ? Dan apa patut buat untuk kurangkan sikit sakit pinggang .. saya first preggy .

4 Balas

saya pn dari 6w dh sakit belakang pinggang smua smpai skrng 12w org kata pembawakan baby.. dduk walaupun dh alas bntal pn still sakit belakang kalo baring ok plak.. baby ni manja sngt😂😂 kot.. ambk kalsium.. kalo cara saya minum susu ja kurang lh sikit sakit belakang tu