Waterpark

Assalamualaikum, ibu preg boleh mandi waterpark tak.? Aksi mainan longsor longsor yg lasak tu dak la. Mksd sy boleh berendam ka dlm kolam? Kot la bahaya ka dh ayaq kolam tu ada clorin kan. First ngadung maaf la kalau soalan klise sikit.

2 Balas

Waalaikumussalam.. boleh tp tempat mcm tu bahaya sbb licin n banyak bacteria.. berendam jgn lama2..

5y ago

Terimakasih, nkp teman husb la. Dia jd teringin juga juga nkp. Ha takpa kita takat p rendam sat pn xpa dh. Rugi plk byaq p melenggung. Rendam kaki pn jd laa

Boleh. Tp jangan lama2. Plus kena hati-hati banyak sebab licin.

5y ago

Terimakasih sis