Sekadar tanya

Assalamualaikum hye semua. Saya baru 3 bulan kawin. Nak tanya, normal ke lepas bersama dengan suami. Air tu keluar balik? Ada yang kata peranakan jatuh. Betul ke? Mohon pencerahan. Terima kasih ☺️

6 Balas

W'salam. Takde laa. Memang akan keluar balik. Tapi still ade yg masuk. Kalau taknak keluar banyak, letak bantal bawah punggung. Tak pun letak kaki dkt kepala katil, biar kaki tinggi.

5y ago

Sama2 😁

Kalau sy, lepas bersama tak bangun dlm 5 minit mcm tu.. Lepastu terus pergi bersihkan yg mana lebihan kat luar.. Mcm geli je nak biarkan kering sendiri..

5y ago

Okay sis. Tq

lepas bersama jangan bangun .. jgn kencing .. tidur terus , alas bantal bawah punggung ...

5y ago

untuk masuk air mani dlam rahim tempat sebetul nya... kalau dah bersama suami.. terud bangun.. mmg susah nak lekat

Normal sis

5y ago

Tq sis

Normal.

5y ago

Tq

normal

5y ago

Tq sis