pregnancy

Assalamualaikum hye mummy semua... sy ingin bertanya kalau kita keluar flek warna coklat tu tanda bahaya ke? sy mengandong anak ke-2 sekarang ni... 12 minggu... semasa mengandong anak pertama dulu tak jadi macam ni... ini membuatkan sy risau...

1 Balas

normal ade spotting atau discharge utk mommy tpi klau makin truk or ade heavy bleeding trus ke hospital k

5y ago

owh.. yeke? sebab tak pernah jadi mcm tu lagi sebelum ni mengandong anak pertama takde keluar tanda mcm tu😅... ok tq ye😊