Susu untuk ibu mengandung

Assalamualaikum.. hye . Morning.. saya ni susah nak telan apa2 susu sebelum ni. Jd boleh saya tanya ibu² atau bakal ibu minum susu apa? 😂#firstbaby

2 Balas

Saya tak minum susu tapi dalam mengandung boleh pula minum susu kambing walaupun tak banyak. Untuk lengkapkan kalsium saya ambil Ostematrix Shaklee. Alhamdulillah, cramp kaki takde, sembelit pun takde. Dengan izin Allah.

3y ago

wow.. sy pun berharap bila time2 pregnant ni akan jd boleh minum susu😅

Even fresh milk pun tak boleh? Kalau tak boleh jugak, makan pil kalsium pun boleh

3y ago

ooh yeke.. itu la.. sy rasa mual bila rsa susu tu .. ok terima kasih ye😁