40week doakan dipermudahkan urusan bersalin.

Assalamualaikum Harini saya dah 40week pregnant dan dah dapat surat serah diri 2/6 jika tak bersalin lagi. semoga saya SHAHIRA ELIANI BINTI MOHD NASIR dipermudahkan bersalin dalam waktu terdekat ni.. Aamiin ya mujib .. amiinn #firstbaby

18 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

InshaAllah sis, amin moga dipermudahkan segalanya jangan lupa amalkan masa nak teran tu doa nabi yunus lailahalillantasubhanakainikuntuminazzalimin. Saya amalkan time nak teran terus boleh teran 3 kali keluar kepala anak , bersalin 17/5 haritu🥰

1mo ago

amiiinnn, tq sis untuk doa dan tips. insyallah saya akan buat doa nabi yunus 🥰

waalaikumussalam, semoga awk dipermudahkan bersalin. Saya hari ini dah 40 minggu 2 hari....kalau tak bersalin jugak akan serah diri pada 31/5/22 hurmm..risau jugak ni.Semoga kita dipermudahkan urusan melahirkan bby kita eh..

1mo ago

alhamdulillah saya selamat bersalin dah td pagi 3.30am...kuar tanda iar ketuban pecah,tapi jalan tak bukak bnyk.so czer....bby sye sihat alhamdulillah

mommy jgn stress2 ya, insyallah nanti bersalin laa tu, semoga dipermudahkan segala urusan bersalin mommy ya,sy 2hari nk raya haritu baru bersalin 41week😊✌️

1mo ago

amiiin, tq sis. 🥰

Walaikumsalam .. semoga sis dipermudahkn urusan bersalin .. semoga baby dan sis sihat .. aaaminnnn … doakn saya ada rezeki mengandung tahun ni ye ..🌹😊

1mo ago

Aaaminnn ya mujeeb ..semoga allah dengar doa sis untuk saya .. Terimakasih banyak sis🌹😊

sama dengn sy..sy pon 40week..doktor sruh blik dlu bgi mse smpai 3/6 klau xkne paksa bersalin jgak baby..risau ni..sbb xde tnda2 nk bersalin lgi

aamiin ya rabbal a'lamiin. semoga dipermudahkan selamat sihat semuanya ya 😊

1mo ago

welcome

Insyaallah.. semoga selamat kedua2nya dan semoga juga dipermudahkan 🤲🏻ameen

1mo ago

amiinn. thank you sis🥰

w/salam, semoga urusan dipermudahkan pujuk² adik tu keluar sebelum hari serah diri

1mo ago

amiinn. tq sis 🥰 hari2 duk pujuk baby nii. hihihi

TapFluencer

Waalaikumsalam. Moga dipermudahkan ya mommy. Aamiin ya rabbal alamin

1mo ago

amiinnn. thank you sis🥰

Waalaikumusalam. Semoga dipermudahkan urusan awak 🤲🏼☺️