40week doakan dipermudahkan urusan bersalin.

Assalamualaikum Harini saya dah 40week pregnant dan dah dapat surat serah diri 2/6 jika tak bersalin lagi. semoga saya SHAHIRA ELIANI BINTI MOHD NASIR dipermudahkan bersalin dalam waktu terdekat ni.. Aamiin ya mujib .. amiinn #firstbaby

17 Balas

InshaAllah sis, amin moga dipermudahkan segalanya jangan lupa amalkan masa nak teran tu doa nabi yunus lailahalillantasubhanakainikuntuminazzalimin. Saya amalkan time nak teran terus boleh teran 3 kali keluar kepala anak , bersalin 17/5 haritu🥰

2y ago

amiiinnn, tq sis untuk doa dan tips. insyallah saya akan buat doa nabi yunus 🥰

waalaikumussalam, semoga awk dipermudahkan bersalin. Saya hari ini dah 40 minggu 2 hari....kalau tak bersalin jugak akan serah diri pada 31/5/22 hurmm..risau jugak ni.Semoga kita dipermudahkan urusan melahirkan bby kita eh..

2y ago

alhamdulillah saya selamat bersalin dah td pagi 3.30am...kuar tanda iar ketuban pecah,tapi jalan tak bukak bnyk.so czer....bby sye sihat alhamdulillah

mommy jgn stress2 ya, insyallah nanti bersalin laa tu, semoga dipermudahkan segala urusan bersalin mommy ya,sy 2hari nk raya haritu baru bersalin 41week😊✌️

2y ago

amiiin, tq sis. 🥰

Walaikumsalam .. semoga sis dipermudahkn urusan bersalin .. semoga baby dan sis sihat .. aaaminnnn … doakn saya ada rezeki mengandung tahun ni ye ..🌹😊

2y ago

Aaaminnn ya mujeeb ..semoga allah dengar doa sis untuk saya .. Terimakasih banyak sis🌹😊

sama dengn sy..sy pon 40week..doktor sruh blik dlu bgi mse smpai 3/6 klau xkne paksa bersalin jgak baby..risau ni..sbb xde tnda2 nk bersalin lgi

aamiin ya rabbal a'lamiin. semoga dipermudahkan selamat sihat semuanya ya 😊

2y ago

welcome

Insyaallah.. semoga selamat kedua2nya dan semoga juga dipermudahkan 🤲🏻ameen

2y ago

amiinn. thank you sis🥰

Waalaikumsalam. Moga dipermudahkan ya mommy. Aamiin ya rabbal alamin

2y ago

amiinnn. thank you sis🥰

Waalaikumusalam. Semoga dipermudahkan urusan awak 🤲🏼☺️

Semoga kedua nya Selamat & dipermudahkan bersalinnya sis ♥️