40week doakan dipermudahkan urusan bersalin.

Assalamualaikum Harini saya dah 40week pregnant dan dah dapat surat serah diri 2/6 jika tak bersalin lagi. semoga saya SHAHIRA ELIANI BINTI MOHD NASIR dipermudahkan bersalin dalam waktu terdekat ni.. Aamiin ya mujib .. amiinn #firstbaby

17 Balas

InshaAllah sis, amin moga dipermudahkan segalanya jangan lupa amalkan masa nak teran tu doa nabi yunus lailahalillantasubhanakainikuntuminazzalimin. Saya amalkan time nak teran terus boleh teran 3 kali keluar kepala anak , bersalin 17/5 haritu🥰

2y ago

amiiinnn, tq sis untuk doa dan tips. insyallah saya akan buat doa nabi yunus 🥰