kira pergerakan

Assalamualaikum.. Happy new year 2020 smua.. Sya ada soalan..mcm mna nak kira pergerakan baby klw baby sngt aktif wktu mlm sja? Bila waktu siang bergerak jg..tp x mcm wktu mlm.. Sesapa ada dlm situasi mcm ni jg x? Bole kongsi pendapat.. Trima kasih kpada yg sudi mnjwap soalan sya.

1 Balas

Kalo kurang rasa pgerakan. If rasa pgerakan tu slow pon tetap kira 1 pgerakan. Tp nt time de cek doc bgtau doc yg bby gerk slow wktu siang tp aktif mlm. N try mkn benda mnis or mnom air sejuk bg bby aktif