Baju newborn

Assalamualaikum, hai..nak tnya ibu2 dan bakal ibu2...sy buntu nk beli baju utk newborn baby sebenarnya..? so soalan sy.. 1.Baju utk NB baby ni kena beli byk ke tidak ataupun kena beli 7 helai utk pakai siang..7 helai untuk malam je? 2.Kalau nak beli baju NB baby, nk beli saiz utk 0-3 month je ke...atau 3-6m atau 6-9m atau 9-12?? Sbb org kata baby cepat membesar..buntu jugak nk beli saiz ape.. #First baby #Bakal ibu yg dlm dilema ??

19 Balas

Beli campur2 size dulu pun xpe. Sbb xtau baby tu besar mana kan. & ada jenis2 brand baju nb cutting besar lama boleh pakai.

4y ago

Beli lebih pun xpe. Bli ngam2 klo rajin basuh hari2 xpela 😁