Tanda bersalin ke??

Assalamualaikum.. haii semua.. Sekarang ni kalau saya bangun dari baring atau duduk lama, celah kelengkang rase ngilu dkt dgn ari2.. Lepastu pinggang rase ngilu lenguh + sakit dekat punggung.. Tu tanda nak bersalin ke? Sekarang saya 38w5d... sebab takde turun tanda darah atau pecah ketuban.. Ni first baby saya.. ?

2 Balas

Wslm..tu tanda tightening..tanda kepala baby slow2 masuk laluan tulang bawah hehe..normal..sama mcm saya..smpai menyucuk2 pundi kencing..rasa ngilu kan

5y ago

Doakan sy dipermudahkan semuanye ye😊

Myb tanda2 awal contraction kot..

5y ago

Semoga dipermudahkan dan selamat semuanya..