jus mamariam

Assalamualaikum .. haii ibu2 semua .. sya ada masalah hb .. anemia in pregnancy .. makanan suda jaga sepenuhnya , tapi HB still bawah 10 .. nurse terangkan satu persatu effect hb rendah dkt bby .. sya risauu&takut sgt .. well this is my first bby actually .. sya smpai buntu mau buat cmna lgi utk naikkan hb .. then sya ada npk iklan jus mamariam ni bgus utk hb rendah .. so bagi ibu2 yg ada masalah yg sama , and pernah try jus mamariam nii .. sya nak tanya samada jus mamariam ni berkesan& bagi effect dkt bby atau x ?? Pleaseeee sgt3x .. bantu sya ?

13 Balas

Sy dr awal pregnant smp skrg amalkan jus mamariam..alhamdulillah setiap bulan check up hb ok xda masalah..

Sy dah try 3 botol makin trun last last stop.. Myb die ikot orang jugak kot..

Cube try ni